Pruiken en haarwerk

Er zijn meerdere soorten confectie haarwerken en pruiken, ze worden vervaardigt van synthetische haar maar ook echt haar is mogelijk. Haarwerk is in verschillende kwaliteiten mogelijk. Gedeeltelijk haarwerk is ook mogelijk deze zijn uitermate geschikt voor mensen bij wie het haar bovenop dunner wordt. Het haarwerkje vormt een natuurlijk geheel en uw eigen haar is nog aanwezig. Op deze manier kan ik uw haar weer in vormgeven zoals u altijd gewend was. Confectie haarwerken maken we passend en brengen we in model.

Mensen zijn uniek en daar hoort een uniek haarwerk bij, ik kijk en bespreek welk haarwerk het beste aansluit aan de wensen.

Er zijn verschillende manieren om een haarwerk te bevestigen, ik beheers alle technieken; click systemen, semipermanente of permanenten bevestiging.

  • Het haarwerk moet perfect passen en het moet veilig voelen tijdens het dragen.
  • Na het aanmeten van het haarwerk kan ik u blijven begeleiden.
  • Het onderhouden van een haarwerk is belangrijk, dit wordt u persoonlijk gratis aangeboden.

Ik laat u zien hoe het haarwerk gewassen moet worden en we oefenen het op- en afzetten.

Alle tip en tops worden besproken.
 

Thuis- en ziekenhuisbezoek mogelijk!

Indien u door medische redenen niet naar de salon kunt komen is thuis bezoek of ziekenhuis bezoek volgens afspraak mogelijk Uw eerste intake gesprek zal altijd zo spoedig mogelijk plaats vinden uiterlijk binnen 4 werkdagen. Het intake gesprek is geheel vrijblijvend(gratis) De levertijden voor een confectie haarwerk indien niet op voorraad is maximaal 2 werkdagen De levertijd voor een maatwerk bedraagt maximaal 12 weken.
 

Inleverpunt Stichting VIPE

VIPE verzamelt hoogwaardige gebruikte pruiken, reinigt deze èn brengt ze GRATIS terug in de maatschappij bij mensen die een pruik hard nodig hebben. Daarmee hergebruiken we een goed product, kunnen ex-patiënten hun ziekteproces deels emotioneel afsluiten omdat hun pruik op een hele waardevolle plek terecht komt en bieden we andere patiënten de kans op een kwalitatief goede pruik.

Daarmee hergebruiken we goed product, en weet u na gratis schenking dat de pruik op een hele waardevolle plek komt en bieden we andere patiënten de kans op een kwalitatief goede pruik.

Kijk voor meer informatie op: Stichting VIPE